Het team

Nobilé Delights zorgt voor het juiste concept en brengt het tot bij de liefhebbers. Voor de creatie van de lekkernijen van Les étoiles® werkt Nobilé Delights samen met enkele meesters in hun vak.
AXELkopieAXEL COLONNA-CESARIHet creatieve brein achter de smaakbommen van Les étoiles ® is Axel Colonna-Cesari. De creatie van de smaken van de pralines gebeurde door deze sterrenchef van restaurant Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver.
Axel groeide op aan de Belgische kust, waar hij al snel de knepen van het culinaire vak leerde kennen in de ouderlijke zaak Le Flore in De Panne.
Na een gespecialiseerde opleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en meerdere professionele stages in binnen- en buitenland, werkte hij als chef onder meer in de toenmalige driesterrenzaak Bruneau (Brussel) en in restaurant Couvert-Couvert (Leuven).
Nadat Axel in 2003 al een Michelinster in de wacht sleepte voor het bekende wijnrestaurant Folliez (Mechelen), behaalde hij er in 2007 ook één als executive chef voor het gastronomisch restaurant Orangerie van Auberge du Pêcheur (Sint-Martens-Latem). Datzelfde jaar werd de brasserie The Green, eveneens onder leiding van Axel, geëerd met een Bib Gourmand.
Nu baat hij samen met zijn echtgenote Anneleen Soethaert sterrenrestaurant Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver uit.

www.centpourcent.be

jitskkopieJITSKJitsk Heyninck staat als meester-chocolatier in voor de productie van de pralines van Les étoiles ®. De 12 fijne pralines worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met verse producten en zijn enkel op bestelling verkrijgbaar.
Jitsk Heyninck is een jonge chocolatier die de wereld rondreisde met zijn chocoladecreaties. Als gepassioneerde en ambitieuze chocolatier heeft hij een hart voor pure smaken. In 2009 was Jitsk de jongste chocolatier die deelnam aan de wereldtentoonstelling in Shanghai, China. Twee jaar later nam hij opnieuw deel in Seoel in Korea en reisde hij de wereld rond voor Chocolate World, een producent van pralinevormen en machines. Van Qatar over Kirgizië en Australië.
De creatie van de pralines gebeurt in de stadsbrouwerij van Antwerpen, waar zich naast zijn atelier ook zijn winkel bevindt.

www.jitsk.com

kennyKENNY BRAECKMANKenny Braeckman had altijd al een passie voor culinaire hoogstandjes en zoete lekkernijen. Deze voorliefde uitte hij in de oprichting van Nobilé Delights. Hij zorgde voor de kruisbestuiving tussen Axel en Jitsk, wat resulteerde in de heerlijke Les étoiles ® pralines. Momenteel staat Kenny in voor de verkoop van de pralines en is hij de rechtstreekse contactpersoon voor verdere info en vragen.